Opkopen inboedel |woningontruiming Arnhem

Wij van woningontruiming Arnhem kunnen de op waarde geschatte inboedel van u opkopen en het Door Ons gestelde bedrag vervolgens van maximaal 350 euro in mindering brengen op de offerte. Daarnaast kunnen wij wel voor u bemiddelen in het verkopen van u overige spullen via diverse veilinghuizen of opkopers waarmee wij nauw samenwerken. Dit geldt alleen wel in combinatie met de ontruiming van u woning of bedrijf. Wij kopen Normaal geen losse inboedel op.

Inboedel die in aanmerking komt voor inkoop door woningontruiming Arnhem moet Onbeschadigd zijn, dus geen krassen hebben of kapot zijn en daar bij ook verkoopbaar zijn voor ons. Denk bijvoorbeeld aan Kunst, Antiek, sieraden, witgoed, design, verzameling, sieraden.  zo als u ook weet is niet alles te verkopen.

De Overige spulletjes die nog bruikbaar zijn, maar geen waarden hebben voor ons om Te kopen van u  kunnen wij nog wel een tweede kans geven, aangezien wij een heel groot uitgebreid netwerk aan goede doelen en diverse instellingen hebben zo wel in Nederland Wij streven ernaar om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven.

Wij kopen Normaal geen losse inboedel op.

1 bezoekers online
0 gasten, 1 bots, 0 leden