Arnhem

Wij Van woningontruimen Arnhem Zijn u graag van dienst bij het Ontruimen, en Bezemschoon Opleveren van uw woning, kamer, appartement, Flat, of bedrijf.

Wij komen Geheel vrijblijvend bij u langs voor een Kennismakingsgesprek en Het opstellen van een schriftelijke offerte waar alles tot in de puntjes wordt genoteerd. Tevens hechten wij heel veel waarde aan het hergebruiken van u overgebleven spulletjes. Hiervoor hebben wij een Groot netwerk in geheel Europa aan goede doelen tot onze beschikking. Ook kunnen wij dergelijke spullen van u opkopen. U heeft bij ons altijd één aanspreek persoon voor alle diensten en werkzaamheden en u weet Altijd waar u aan toe bent. We bieden u een 100% oplevergarantie aan..

De Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn verhuizen, overlijden, emigratie naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of Bedrijfs verhuizing of faillissement.

woningontruimen Arnhem is het adres voor

Woninontruimingen / Inboedelontruiming
afvoeren van inboedel
verwijderen van behang
verwijderen van vloerbedekking
verwijderen van stoffering of Tegels
herstellen, opvullen van Spijker cq boorgaten in muren
reiniging keuken/sanitair
Ontsmetten van woning
Glaswerk reinigen
Verhuizingen
opslaan van inboedel
Het bezemschoon opleveren
Tuinen Herstelen en opruimen

woningontruiming Arnhem is u graag van dienst bij u Woningontruiming en Bezemschoon Opleveren van uw woning, kamer, appartement, Flat, Info bel 06-27196643

Vraag gerust een gratis offerte aan

Posted on: 29 december 2014
4 bezoekers online
3 gasten, 1 bots, 0 leden